Espelt Vinhus

Espelt VInhus

Espelt Viticultors er et familieejet vinhus beliggende i det nordøstlige Spanien, hvor Pyrenæerne løber ud i havet. Det ligger i det for de fleste ukendte vindistrikt, D.O. Empordà. Her er jorden er fyldt med skifersten og granit.

LÆS MERE

Gelmer Wines

Gelmer Wines

Gelmer Wines er grundlagt i 1954 og har egne vinmarker i Villanueva (Toledo) med autoktone druesorter såsom Airèn, Sauvignon Blanc, Macabeo, Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Syrah.

LÆS MERE

Virgen de la Asunciòn

Virgin de la asuncion

Vírgen de la Asunciòn er en familieejet vinhus, der blev grundlagt i 1957. Vinhuset er en af pionererne i vinområdet D.O.Ribera del Duero, da det var blandt de første 12 eksisterende vingårde.

LÆS MERE

Tinta Tinto

Vinhuset1-min

Tinta Tinto er et mikro-vinhus beliggende i Algarrobo, som drives af ønologen Roberto Carrancá, hans kone, Javiera, og deres 2 unge døtre, Francisca og Sofía. Alt er håndlavet, selv hver enkelt etikette.

LÆS MERE

Familia Otero Ramos

Otero_Ramos

Familia Otero Ramos er et miljøvenligt vinhus, der håndhæver bæredygtig praksis og teknologi og bruger miljøvenlige landbrugsprodukter, der er fri for kemikalier, pesticider eller andre produkter.

LÆS MERE

Bodega Tukma

Bodega Tukma’s vinmarkerne ligger i Tukmanao ved foden af Andesbjergene i en højde af 1.900 m over havet. 320 dage med blå himmel, intens solskin, store temperaturforskelle mellem dag og nat (mere end 20 °) og meget lavt nedbør giver ideelle betingelser for druerne.

LÆS MERE

Marquès de Montecierzo

Montecierzo1

Marquès de Montecierzo’s rosèvin har vundet prisen som den bedste i Navarra i både 2017 & 2018!

LÆS MERE