Vores Vinhuse

Tinta Tinto

Tinta Tinto vores chilenske garage vinhus

Tinta Tinto er et mikro-vinhus beliggende i Algarrobo, som drives af ønologen Roberto Carrancá, hans kone, Javiera, og deres 2 unge døtre, Francisca og Sofía. Alt er håndlavet, selv hver enkelt etikette.

LÆS MERE

Finca Las Nubes

vin fra tripadviser

Finca Las Nubes laver vine i 1.850 meter højde, hvor betingelse med høj klar himmel, meget lidt regn og en stor forskel på dag- og nattemperaturer giver et sundt klima, som er godt for druerne og giver dårlige betingelser for skadedyr og sygdomme.

LÆS MERE

Bodega Tukma

Det argentinske vinhus Tukma i Salta

Bodega Tukma’s vinmarkerne ligger i Tukmanao ved foden af Andesbjergene i en højde af 1.900 m over havet. 320 dage med blå himmel, intens solskin, store temperaturforskelle mellem dag og nat (mere end 20 °) og meget lavt nedbør giver ideelle betingelser for druerne.

LÆS MERE

Marquès de Montecierzo

Navarra vinhuset Montecierzo

Marquès de Montecierzo’s rosèvin har vundet prisen som den bedste i Navarra i både 2017 & 2018!

LÆS MERE

Torellò Viticultors

CAVAS 3 (005) lille

Torellò laver første klasses mousserende vine, der sagtens kan måle sig med Champagne.

LÆS MERE

Espelt Vinhus

Vores spanske vinhus Espelt Cellers

Espelt Viticultors er et familieejet vinhus beliggende i det nordøstlige Spanien, hvor Pyrenæerne løber ud i havet. Det ligger i det for de fleste ukendte vindistrikt, D.O. Empordà. Her er jorden er fyldt med skifersten og granit.

LÆS MERE

Virgen de la Asunciòn

Vinmark fra Virgen de la Asunción i Ribera del Duero

Vírgen de la Asunciòn er en familieejet vinhus, der blev grundlagt i 1957. Vinhuset er en af pionererne i vinområdet D.O.Ribera del Duero, da det var blandt de første 12 eksisterende vingårde.

LÆS MERE

Gelmer Wines

Øko druer fra Gelmer Wines vinmarker

Gelmer Wines er grundlagt i 1954 og har egne vinmarker i Villanueva (Toledo) med autoktone druesorter såsom Airèn, Sauvignon Blanc, Macabeo, Tempranillo, Cabernet Sauvignon og Syrah.

LÆS MERE

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.