Beskrivelse
Koldklimavin med kirsebærrød farve og smukke aromaer af rød frugt, violette blomster og hvid peber. Ren og elegant. I munden er den intens med noter af vilde frugter, blommer, cassis, og lakrids. Fadet er velintegreret, næsten ubemærket, men giver en fornemmelse af sødme og mineralitet. Afbalanceret syre bringer friskhed og elegance.
Vi foreslår vinen til lammesteg og -kølle, spareribs, svinekød, samt ossobuco af kalvekød. Den går også fint til and, kraftige fiskeretter med tun og torsk, samt pasta, ravioli og oste.
Vi anbefaler servering ved 17 grader
Pris: 112,50 kr.
ved køb af 6 flasker.
Alberte Mohr –
Hos Tinta Tinto i Casablanca Valley, i Chile, gæres druerne med spontan fermentation i små ægformede cementtanke. Deres minimale vinifikation er helt bogstavelig; intet sættes til vinen, som heller ikke filtreres men klares ved simpel bundfældning af sedimentet
Claus Friis –
Virkelig behagelig, velsmagende og fyldig vin, der bare kan drikkes når som helst. Til mad er den god til kalv og svin.