Viser alle 2 resultater

  • Tinta Tinto, Cabernet Sauvignon/Petit Verdot 2021, Valle Aconcagua, Naturvin

    155,00 kr.
    • Vinhus: Tinta Tinto
    • Område: Valle Aconcagua
    • Land: Chile
    • Årgang: 2021
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,32%
    • Type: Rødvin
    • Lagerstatus: På lager

    Vinen er lavet på 80% Cabernet Sauvignon og 20% Petit Verdot. Druerne kommer fra den ikoniske vinmark ”El Mariscal”, en 120 ha. vinmark, der blev plantet i 1994 i den nordlige del af Maipo Valley. Jorden er alluvial og dækket med småsten, som opsamler varme i løbet af dagen og giver det tilbage til vinstokkene om natten. Området syd for Valparaiso bliver også påvirket af de kølige vinde fra Humboldt Strømmen, der skaber morgentåge. Der er 4.000 planter pr. ha. og der benyttes drypvanding.

    Alt bliver lavet i hånden. De håndplukkede druer afstilkes før de gennemgår en semi-kulsyre fermentation med naturlig gær i små cement-æg. Derefter føres mosten over i brugte egetræsfade, hvor den ligger i 17 måneder, før vinen tappes på flaske ved tyngdekraftens hjælp og uden justering og filtrering.

    Vinhuset arbejder økologisk og stiler mod en balance mellem input og output ved ”negawatt” filosofien samtidigt med en moderne ønologisk viden og traditionelle vinproduktionsmetoder.
    Sulfitniveauet er det så lav, at vinen kan betegnes som naturvin.

    • Vinen er egnet for veganere.
    • Vinen kan gemmes i 8 år.

     

  • Tinta Tinto, Syrah 2019, Casablanca, Naturvin

    135,00 kr.
    121,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Tinta Tinto
    • Område: Valle de Casablanca
    • Land: Chile
    • Årgang: 2019
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,8%
    • Type: Rødvin

    Vinen er lavet på 100% Syrah. Vinmarken ligger i Tapihue-området omkring 25 km øst for Casablanca og tæt på Stillehavet, der sender kølige morgentåger ind over området fra Humboldt-strømmen. Marken ligger på en nordvendt skråning med granitholdig jord. Der er 5.000 planter pr. ha. og der benyttes drypvanding.

    Alt bliver lavet i hånden. De håndplukkede druer afstilkes, før de gennemgår en semi-kulsyre fermentation med naturlig gær i små cement-æg. Derefter føres mosten over i brugte egetræsfade, hvor den ligger i 15 måneder, før vinen tappes på flaske ved tyngdekraftens hjælp uden justering og filtrering.

    Vinhuset arbejder økologisk og stiler mod en balance mellem input og output ved ”negawatt” filosofien samtidigt med en moderne ønologisk viden og traditionelle vinproduktionsmetoder.
    Sulfitniveauet er det så lav, at vinen kan betegnes som naturvin.

    • Vinen er egnet for veganere.
    • Vinen kan gemmes i 6-8 år.