Viser 1–9 af 15 resultater

  • Gaveæske Deluxe med Gran Torellò 2015 & Torellò 225 Brut Nature 2017, Corpinnat (2 fl)

    535,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015 & 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl) x 2 fl.
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (2 fl) i gaveæske

    Druerne er:
    46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
    51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.

    Gran Torellò har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Gran Torellò:

    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    • 2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    • Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    • Jancis Robinson: 17/20
    • Virtus International Awards: Gold Medal
    • Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    • Falstaff: 95 pts (’11)
    • Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)

    225:

    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    • Gourmets guide 2020: 93 pts
    • Robert Parker: 92 pts
    • “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    • Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
  • Gaveæske med Gran Torellò 2014/15, Corpinnat

    299,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    Jancis Robinson: 17/20
    Virtus International Awards: Gold Medal
    Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    Falstaff: 95 pts (’11)
    Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
    James Sucking: 92 pts (’11)
    Miquel Hudin: 93 pts (’11)
    Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
    Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
    Drinks Business: Gold Medal (’11)
    Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)

  • Corpinnat Brut Nature økologisk

    Gaveæske med Torellò 225 2016, Brut nature, Øko. Corpinnat

    255,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    Gourmets guide 2020: 93 pts
    Robert Parker: 92 pts
    “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
    Miquel Hudin: 91+93 pts
    Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
    Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts

  • Gaveæske med Torellò Special Edition 2016, Øko, Corpinnat (1 fl.)

    180,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Corpinnat Brut Nature

    Torelló 225 2016, Brut nature, Øko. Corpinnat

    235,00 kr.
    211,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 52% Xarel.lo, 32% Macabeo and 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade i ca. én måned. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    2022: Guía de Vinos y aceites: 97 points!
    2022: Peñín guide 92 points!
    2021: Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    2021:Peñín guide1: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    2020:Semana Vitivinícola: Great Gold
    2020: Gourmets guide: 93 pts
    Robert Parker: 92 pts
    2019: Virtus: Great Gold
    2019: Drink Business: Silver medal

  • Torelló hvidvin

    Torelló Gran Crisalys 2018 – Økologisk

    132,50 kr.
    119,25 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló Viticultors
    • Område: D.O. Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2018
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13%
    • Type: Hvidvin, fadlagret
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 63% Xarel·lo / 37% Chardonnay

    100% egne vinmarker
    100% manuel høst

    Vinene fra denne klimatologisk komplekse høst, er kendetegnet ved en overraskende balance mellem syreindhold og alkoholindhold.

    Høsten foregår i kasser på 25 kg for at holde druerne hele og undgå oxidation inden deres ankomst til vingården mindre end 15 minutter senere.

    Produktion: Hver druesort passerer sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår de højeste kvalitet.

    Fermenteringen af ​​de to sorter foregår separat i franske, letbrændte egetræsfade ved en kontrolleret temperatur. Battonage udføres tre gange om ugen i fire måneder. Derefter blandes de to sorter og flaskelagres i mellem 6 og 12 måneder

    Seneste priser:

    2023: Peñín guide: 91 Points
    2021: Peñín guide: 90 pts y 91 pts (magnum)
    2021: Gilbert & Gaillard: Guldmedalje
    2021: “Semana Vitivinícola” guide: 95 pts (vintage ’17)
    2021: Vivir el vino” guide: 90 pts (vintage ‘17)

  • Torelló Petjades rosé 2020 – Økologisk

    97,50 kr.
    87,75 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló Viticultors
    • Område: D.O. Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2020
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13,5%
    • Type: Rosévin
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 100% Merlot

    100% egne vinmarker
    100% manuel høst

    Høsten udføres altid manuelt og i kasser på 25 kg eller små trailere.

    Udarbejdelse: Når druer ankommer til vingården, passerer de gennem sorteringsbordet og presses med finesse på pneumatiske presser. Kun den første del af pressen (også kaldet “Mosto Flor”) bruges, så man opnår den højeste kvalitet.

    Macerationen udføres i 12 timer for at opnå den ønskede farve og aromaer.

    Seneste priser:

    2020: Guía de Vinos 2020: 95 points
    2021: Bronce medaje i Concurs dels @tastavins1965 55. udgave

  • Corpinnat Brut

    Torelló Special Edition 2016/17, Corpinnat – Magnum

    299,00 kr.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016/17
    • Vol.: Magnum – 1,5 l
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Corpinnat Brut

    Torelló Special Edition 2016/17, Øko, Corpinnat

    165,00 kr.
    148,50 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Torelló
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016/17
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat
    • Lagerstatus: På lager

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker.

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)