Viser 1–9 af 23 resultater

  • Spansk rosévin D.O.Navarra

    Emergente, Rosado de Lágrima 2021- D.O.Navarra

    70,00 kr.
    63,00 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Marqués de Montecierzo
    • Område: Navarra
    • Land: Spanien
    • Årgang: 2021
    • Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 13%
    • Type: Rosé

    Vinen er lavet på 70% Grenache og 30% Cabernet Sauvignon fra vinhusets bedste marker ved Ebrofloden.

    Druerne høstes om natten og laves med den traditionelle, naturlige blødningsmetode før de udsættes for maceration ved lav temperatur  i 8-10 timer. Gæringen foregår ved 16ºC i rustfri ståltanke i omkring 15 dage for at producere en lys, ren og frugtig vin.

    Vinen har vundet prisen for bedste rosèvin i Navarra i 2017, 2018 og 2019, Guldmedalje i International Wine Awards 2019 og “Best Value” og sølvmedalje på International Rosè Championship 2020!

    Vinen kan gemmes i et par år, men er bedst ung og frisk.

     

  • vin til dessert, halvsød hyggevin

    Emergente, White Moscatel, D.O. Navarra – Dessertvin – halvsød

    87,50 kr.
    78,75 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Marqués de Montecierzo
    • Område: D.O. Navarra
    • Land: Spanien
    • Årgang: 2019
    • 50 cl
    • Alkoholprocent: 11%
    • Type: Halvsød dessertvin

    Vinen er lavet på 100% Moscatel de Grano Menudo fra vinhusets marker i det sydlige Navarra i området La Ribera del Ebro 400 m. over havets overflade.

    Duerne bliver plukket om natten fra 22 år gamle vinstokke. Spontan gæringen på ståltanke, så de får så meget aromatisk kompleksitet som muligt. Gæringen stoppes ved en hurtig temperatur-sænkning, når den ønskede sødme og struktur er opnået.

    Vinen har vundet “Great Gold Medal” ved International Wine Awards 2018 (mellem 95 og 100 points) og Gulmedalje i 2019!

     

  • Spansk Cava Brut Reserva

    Escuturit Brut D.O. CAVA, Reserva Champagne metoden

    121,95 kr.
    109,75 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Espelt Viticultors
    • Område: Empordà
    • Land: Spanien
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11.5%
    • Type: D.O. Cava
    • Lagerstatus: På lager

    Escuturit Brut er en Reserva Cava, der har været mindst 15 måneder på flaske og er lavet på den traditionelle Champagne/Cava-metode.

    Druerne er: 35% Chardonnay / 30% Macabeo / 35% Xarel·lo

  • Gaveæske Deluxe med Gran Torellò 2015 & Torellò 225 Brut Nature 2017, Corpinnat (2 fl)

    535,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015 & 2017
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl) x 2 fl.
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (2 fl) i gaveæske

    Druerne er:
    46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada for Gran Torelló
    51% Xarel.lo, 32% Macabeo, 17% Parellada for 225

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske. 225 har lagret på 225 liters egetræsfade.

    Gran Torellò har lagret mere end 84 og 225 mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Gran Torellò:

    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    • CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    • 2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    • Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    • Jancis Robinson: 17/20
    • Virtus International Awards: Gold Medal
    • Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    • Falstaff: 95 pts (’11)
    • Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)

    225:

    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    • Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    • Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    • Gourmets guide 2020: 93 pts
    • Robert Parker: 92 pts
    • “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    • Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
  • Gaveæske med Gran Torellò 2014/15, Corpinnat

    299,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2015
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,5%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 46% Xarel.lo, 30% Macabeo, 24% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen.  Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 84 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: Bedste bobler fra Spanien i 2022!!!
    CIVAS & Guía de vinos Akatavino: 96 points
    Peñín guide 2021 & 22: 94 pts
    2022 Decanter World Wine Awards: Sølvmedalje
    Jancis Robinson: 17/20
    Virtus International Awards: Gold Medal
    Robert Parker: 92 pts (vintage ’11)
    Falstaff: 95 pts (’11)
    Vivir el Vino guide: 95 pts (’11)
    James Sucking: 92 pts (’11)
    Miquel Hudin: 93 pts (’11)
    Vinos de Catalunya guide: 9,47 pts
    Semana Vitivinícola guide: 95 pts (’11)
    Drinks Business: Gold Medal (’11)
    Weinwirtschaft: 94 pts (‘10)

  • Corpinnat Brut Nature økologisk

    Gaveæske med Torellò 225 2016, Brut nature, Øko. Corpinnat

    255,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 11,50%
    • Type: Corpinnat (1 fl) i gaveæske

    Druerne er: 51% Xarel.lo, 32% Macabeo and 17% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Vinen har lagret på 225 liters egetræsfade. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre. Degorgeret uden tilsætning af sukker.

    Seneste priser:

    Guía de Vinos y aceites 2022: 97 points!
    Concurso Casino Gran Madrid: Gran Oro
    Peñín guide 2021: 93 pts – 95 pts (jeroboam)
    Gourmets guide 2020: 93 pts
    Robert Parker: 92 pts
    “Vivir el vino” GUIDE : 94 pts
    Semana Vitivinícola: 97 pts – honor roll (‘14)
    Miquel Hudin: 91+93 pts
    Virtus 2019: Great Gold Drink Business 2019: Silver medal
    Weinwirschaft: 93 pts Falstaff: 94 pts

  • Gaveæske med Torellò Special Edition 2016, Øko, Corpinnat (1 fl.)

    180,00 kr.
    • Vinhus: Torellò
    • Område: Penedés
    • Land: Spanien
    • Årgang 2016
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 12%
    • Type: Corpinnat

    Druerne er: 45% Xarel.lo / 39% Macabeo, / 16% Parellada

    100% egne vinmarker
    100% økologisk dyrket
    100% manuel høst

    Hver druesort, der håndplukkes, transporteres til presserne på mindre end 15 minutter for at forhindre tidlig oxidation eller gæring. Efter sorteringsbordet, presses hver druesort separat og blødt, idet det kun er den første presning, “mosto flor” (friløbssaft), der benyttes. Vinhuset benytter Inertys-teknologi i presserne, som beskytter mosten mod oxidationer under presningen. Anden gæring i flaske.

    Denne vin har lagret mere end 36 måneder på bærmen. Hvert år foretages poignettage (omrøring af flasken), som får gæren til at blande sig igen med vinen. På grund af dette beriges mousserende vin med aromaer og smag. Manuel afklaring i pupitre.
    Brut type, 4gr / l sukker

    Seneste priser:

    Gilbert & Gaillard: Gold medal (’13)
    International Wine Challenge: Bronze medal (’14)
    Semana Vitivinícola guide: 94 pts (’13)
    Peñín guide 2021: 91 pts
    Robert Parker: 90 pts (’14)

  • Ung spansk rødvin uden sulfitter fra Ribera del Duero

    Ricardo Dumas, 2018 Natural Young Wine, uden tilsatte sulfitter, Ribera del Duero

    87,50 kr.
    78,75 kr. ved køb af 6 fl.
    • Vinhus: Bodega Virgen de la Asunción
    • Område: D.O Ribera del Duero
    • Land: Spanien
    • Årgang: 2018
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 14%
    • Type: Ung vin 100% Tempranillo
    • Bæredygtig brug
    • uden tilsatte sulfitter

    Vinen er den første vin i Ribera del Duero, der er lavet uden tilsætning af sulfitter. Den kommer fra vinstokke, der er 20-30 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord i 850 meters højde.

    Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 20 ºC for at bevare den aromatiske rigdom.

  • Ricardo Dumas, Crianza 2018 Ribera del Duero 100% Tempranillo

    110,00 kr.
    99,00 kr. vde køb af 6 fl.
    • Vinhus: Bodega Virgen de la Asuncíón
    • Område: D.O Ribera del Duero
    • Land: Spanien
    • Årgang: 2018
    • Vol.: Alm. flaske (75 cl)
    • Alkoholprocent: 15%
    • Type: 100% Tempranillo med 12 mdrs. fadlagring

    Vinen kommer fra vinstokke, der er 40-60 år gamle på marker med stenet, ler- og sandholdig jord, som giver fremragende dræningsbetingelser og med en årlig nedbør på 450 mm.

    Markerne bliver høstet manuelt og vinen gæres i ståltanke ved 26 ºC for at bevare den aromatiske rigdom, med en maceration på 20 dage.

    Crianza: 12 måneder i amerikanske og franske egetræsfade.

    Seneste præmier: Guldmedalje i Concurso Internacional de Vino Zarcillo 2021